Royal hund reddet: Carl Philip og Sofias hund løb væk

Foto: Martin Høien
Prinsparrets hund tog på eventyr. På sin vej mødte den to veninder, der fik en kongelig oplevelse.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofias borderterrier, Siri, er lidt af en udbryderkonge.

Hunden Siri har det nemlig med at hoppe igennem hegnet og tage på eventyr på Djurgården, hvor prinseparret residerer. Det gjorde den også i sidste uge.

Det skriver svenske EXPRESSEN.

Uden held

Heldigvis mødte hunden den 20-årige Angelina, der var ude at gå en tur med en veninde.

Den tillidsfulde terrier begyndte at følge efter dem, og da veninderne hurtigt opdagede, at hunden var en enspænder, ringede de til det telefonnummer, der stod på hundens halsbånd. Men desværre uden held.

Angelinas veninde kom pludselig i tanke om, at prinseparret boede i nærheden, og at de havde en hund, der vistnok før havde været på eventyr udenfor matriklen.

Det var så komisk 

Efter en hurtig googlesøgning kunne veninderne fastslå, at det var hunden Siri.   


- Jeg kunne ikke stoppe med at grine, for det var så komisk. Vi begyndte at snakke til hunden og sige hendes navn: “Siri, Siri”. Hun var superglad. Så indså vi, at det med stor sandsynlighed var prinsens hund, fortæller hun til EXPRESSEN.

Det er ikke første gang, at hunden Siri har forladt matriklen på egen pote. I 2018 stak den af hjemmefra og blev fundet af en politibetjent. 

Prinsen kom veninderne i møde 

Eftersom veninderne ikke kunne få fat på prinseparret telefonisk, gik de forbi prins Carl Philip og prinsesse Sofias hjem, Villa Solbacken, med hunden. Her kom prins Carl Philip veninderne i møde og takkede dem mange gange for at have fundet hunden og bragt den hjem til familien. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden