Så du den søde detalje: Madeleine henrykker på familiens sommerbillede

Prinsesse Madeleine sørgede for en særlig og sød deltalje på den svenske kongefamilies sommerbillede.

Prinsesse Madeleine sørgede med vanlig sans for detaljerne for, at der var en særlig og sød finesse ved det skønne sommerbillede, som det svenske hof har delt.

Billedet, der viser kong Carl Gustaf og dronning Silvia med alle deres børn og børnebørn, er taget på Öland, hvor kongefamilien holder sommerferie.

Billedet er det første, hvor hele familien er samlet siden coronapandemien begyndte i 2020.

Prinsesse Madeleine og hende mand, Chris O'Neill, er på besøg i Sverige med deres tre børn, syvårige prinsesse Leonore, prins Nicolas på seks år og treårige prinsesse Adrienne.

 

Familien bor til daglig i Florida i USA, og det har ikke været muligt hverken at besøge familien i Sverige eller få besøg under coronapandemien.

Men nu kunne det lykkes og Madeleine har kunnet nyde at holde sommerferie med sine forældre, sine ældre søskende og deres familier.

På det dejlige familiebillede sørgede prinsesse Madeleine for en sød og fin detalje. 

Prinsessen, der selv bærer en skøn hvid sommerkjole med lyserøde detaljer, havde klædt sine døtre i ens lyserøde kjoler, der i farverne matchede hendes egen.

Se prinsessernes kjoler i galleriet øverst.

Se det skønne familiebillede af den samlede svenske kongefamilie i BILLED-BLADET nr. 30, der er på gaden torsdag den 29. juli.

Foto: Billed-Bladet

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden