Fredag, 13. december 2019 - af Marianne Singer

Så meget hyggede prinsesse Madeleine sig i Sverige

prinsesse madeleine
Prinsesse Madeleine. 
Foto: Mega
Prinsesse Madeleine, der til daglig bor i USA, delte under sit ophold i Sverige flere søde billeder på sin Instagram-profil.

Det har også denne gang været nogle dejlige dage i Sverige for prinsesse Madeleine, der til daglig bor med sin mand, Chris O´Neill, og parrrets tre små børn i Miami, Florida.

Under opholdet i sit hjemland har prinsesse Madeleine lagt flere skønne billeder med tilhørende søde tekster på sin Instagram-profil, der tydeligt viser, hvor meget hun har nydt at være tilbage i Stockholm. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange fine opslag

På den kongelige Instagram-profil kan man således både se prinsesse Madeleine uddele Childhoodprisen, en smuk udsigt ved de kongelige stalde, hvor prinsessen bor, og et billede af prinsesse Madeleines arbejdsbord under et Childhood-møde.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Og så er det rigtig fine opslag, hvor prinsesse Madeleine er fotograferet med et stort smil og i sin fortryllende pink gallakjole fra Angel Sanchez under den fornemme Nobelfejring den 10. december.

Til opslaget skriver prinsesse Madeleine: "Glad for at være i Sverige og at kunne være med til at fejre videnskabelige fremskridt ved årets Nobelfest."

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden