Fredag, 19. juni 2020 — af Marianne Singer

Sådan fejrer Victoria og Daniel deres særlige bryllupsdag

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria.
Prins Daniel og kronprinsesse Victoria.
Foto: Raphael Stecksén, Kungahuset.se
For prins Daniel og kronprinsesse Victoria bliver deres ti-års bryllupsdag med sikkerhed en festlig dag.

Allerede flere dage inden deres ti års-bryllupsdag fredag den 19. juni tog kronprinsesse Victoria og prins Daniel forskud på festlighederne ved at dele en fantastisk ny billedserie af dem i flot gallastil.

Samtidig blev der lanceret en helt ny temaside om parrets storslåede bryllup for ti år siden på kongehusets hjemmeside, hvor man kan nyde et gensyn med den store kærlighedsfest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tom kalender

På selve dagen har kronprinsesseparret ikke nogen officielle opgaver i kalenderen og derfor god tid til at nyde hinandens selskab og hygge med deres børn, prinsesse Estelle, 8, og prins Oscar på fire år.

Det der i år også gør bryllupsdagen ekstra festlig er, at den falder sammen med fejringen af midsommeren, solhvervsfejringen.

Dejlig fest

Midsommer, der er den svenske udgave af Sankt Hans, finder altid sted på den fredag og lørdag, der ligger tættest på den 21. juni.

Det er en kæmpefejring, hvor man danser, synger og fester og mon ikke også kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn allerede har store planer denne traditionsrige dag?

Prinsesse Estelle og prins Oscar er sikkert sammen med deres forældre, når der både skal fejres bryllupsdag og midsommer.
Foto: Linda Broström Kungl. Hovstaterna

Samme dag som kronprinsesseparret har ti års-bryllupsdag, fejrer Victorias forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia 44 års-bryllupsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden