31. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sådan finder kronprinsesse Victoria ro midt i en svær tid

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Lars H. Laursen
For Sveriges kronprinsesse Victoria betyder det meget at finde støtte og ro midt i svære stunder

Sveriges kronprinsesse Victoria har naturligvis aldrig lagt skul på, at hun er kristen og troende protestant, og da hun i forbindelse med en særlig begivenhed i Stockholm af en sød fan blev spurgt, om hun tror på Gud, svarede hun ”ja” med stort smil.

Victoria blev velsignet

Den søde scene udspillede sig midt under coronakrisen, da Victoria ved St. Pauslkirken i Stockholm delte mad ud til udfordrede borgere.

Den søde fan , som selv er troende, velsignede herefter Victoria, hvlket han lagde op på de sociale medier.

En stor støtte

For kronprinsesse Victoria spiller den kristne tro en vigtig rolle, og den er en stor støtte og giver ro for såvel kronprinsessen som for mange andre i en svær og på mange måder utryg tid.

Elsker at læse

Victoria nyder i det hele taget lige nu sommeren i fred og ro, og hun har blandt andet fortalt, at hun udnytter ferien til at læse nye bøger og såmænd også genlæse nogle af de gamle favoritter.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb31-forsider_4.jpg

Læs mere om: