4. jul. 2017
Af Juliane Olsen

Sådan kan du spise som de kongelige

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Foto: AOP
Hvis du ønsker at byde på kongelig kogekunst denne sommer, så er her opskrifterne på en række retter, der har spillet en stor rolle i det svenske kongehus.

Hvis du ønsker at sætte et kongeligt præg på din middag denne sommer, så er her en anvisning på, hvordan du kan sammensætte en kongelig treretters menu.

Det er opskrifterne på de retter, der er serveret ved de svenske prinsesser og prinsers bryllupper, og de er alle ret enkle at lave.

De eksklusive retter er fremstillet af svenske råvarer og er ifølge Svensk Damtidning blevet serveret for de kongelige i Sverige.

Forretten var værdsat

Hvide asparges med kaviar, urter og røræg blev serveret som forret ved prins Carl Philip og prinsesse Sofias bryllup.

Den var meget værdsat blandt de kongelige gæster og er en enkel, men eksklusiv ret, som også afspejler det kongelige par.

Ørred med fennikelsalat var hovedretten ved kronprinsesse Victoria og prins Daniels bryllup.

Ørred passer til sommeren

Her var der tale om et følelsesladet bryllup, da det svenske kronprinsessepar blev gift tilbage i 2010, og dette er en ret med ørred, der passer perfekt til den nuværende årstid.

Som dessert kan serveres pavlova med creme af lime og passionsfrugt, der var prinsesse Madeleine og Chris O’Neills bryllupsdessert.

I den nye tjeneste Stowr kan du desuden finde en masse andre gode og inspirerende opskrifter til hverdag og fest.

Læs mere om: