Lørdag, 17. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Sådan varmer Madeleine sin mors hjerte

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Ritzau/Scanpix
For prinsesse Madeleine er det fantastisk at være på sommerferie i Sverige og komme helt tæt på sin mor dronning Silvia igen efter lang tids adskillelse.

Prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill og deres tre børn nyder sommeren i Sverige, efter at de længe har været tvunget til at blive hjemme i Florida i USA på grund af corona-pandemien og de mange udfordringer, den har medført.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Madeleine nyder at være hos Silvia

Nu er der lettet på rejserestriktioner, og derfor er Madeleine i Sverige, hvor hun med sit søde smil varmer sin mors hjerte i denne tid.

Prinsesse Madeleine og dronning Silvia
Prinsesse Madeleine og dronning Silvia
Foto: Ritzau/Scanpix

Naturligvis er også resten af den royale familie glade for, at Madeleine og hendes mand og børn er i Sverige og på Solliden Slot på Öland, hvor der i forbindelse med kronprinsesse Victorias 44-års fødselsdag for nylig har været ekstraordinær gang i familiehyggen med koncert og andre festlige begivenheder.

Smiler til sin mor

Med sit smil og sin varme har Madeleine foran hele Sverige vist sin mor stor omsorg, og det har tydeligt betydet meget for dronningen.

Dronning Silvia
Dronning Silvia
Foto: Ritzau/Scanpix

For Silvia er det fantastisk denne sommer at have sine tre børn Madeleine, Victoria og Carl Philip og alle otte børnebørn omkring sig.

Det har hun set frem til i meget, meget lang tid.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden