Sådan varmer prins Daniel op til Victorias 40-års fødselsdag

Foto: Stella Pictures
Det er en prins Daniel i absolut topform, som skal fejre sin elskede kronprinsesse Victoria i anledning af 40-års fødselsdagen. Daniel glæder sig til at byde sin hustru på en helt speciel overraskelse.

Sveriges Prins Daniel har varmet godt og grundigt op til sin hustru kronprinsesse Victorias store fødselsdagsfest på Stockholms Slott og senere på Solliden på Öland.

Daniel har som optakt til festlighederne 14. juli deltaget i en golfturnering på Öland sammen med flere gode venner. Heriblandt eks-ishockeystjernen Peter "Foppa" Forsberg, der er Sveriges største sportsstjerne siden tennisfænomenet Bjørn Borg.

Prins Daniel i strålende humør

I Victoriagolfen, som turneringen kaldes, har prins Daniel vist god form.

Især hans humør på Ekerums Golfbane har været ligeså strålende som sommersolen over den smukke ferieø, der hvert år danner rammen om kronprinsesse Victorias fødselsdagsfejring. 

Har en overraskelse til kronprinsesse Victoria

Daniel var i absolut topform, da han fik sig en kort snak med den lokale presse, mens han var i gang med at drive og putte. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Prinsen løftede sløret for, at han har en helt særlig overraskelse til Victoria til festen, og at han naturligvis har en fin gave til sit hjertes udkårne. Først og fremmest glæder han sig til både den officielle og private fest for kronprinsessen. 

- Det bliver sjovt, siger prins Daniel til avisen Expressen.

Foto: Stella Pictures
 

Fødselsdagssang på idrætspladsen

Fødselsdagsfesten for Victoria afvikles fredag 14. juni med pomp og pragt i den svenske hovedstad, mens festlighederne senere på dagen på Öland er en mere afslappet men mindst ligeså skøn affære.
På Borgholms Idrottsplats bliver der gang i den med musik og fødselsdagssang fra klokken 16.00 til 20.15 om aftenen.

BILLED-BLADET med til kongelig fest i Sverige

Husk at følge med i fødselsdagsbegivenhedernes gang her på sitet, hvor BILLED-BLADETs udsendte løbende vil byde på opdateringer, artikler og video-indslag fra den royale, svenske 40-års fest for populære kronprinsesse Victoria.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden