7. mar. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Kongelige med barnevogne

Der er kommet endnu en baby til i det svenske kongehus, og vi får nok endnu en gang lov at se prins Daniel og kronprinsesse Victoria med barnevogn.
Prins Daniel og kronprinsesse Victoria blev den 2. marts forældre til deres andet barn, lille prins Oscar. Det er endnu ikke meget, vi har set til den lille prins, men inden længe kan vi sikkert glæde os til at se de stolte forældre med en barnevogn. Selv om man bare er en få uger gammel kongelig baby, skal transportmidlet stadig have en vis stil. LÆS MERE: Det blev en...

Prinsesse Madeleine valgte Bugaboo

Det har i hvert fald hidtil været tilfældet, når de kongelige i de europæiske kongehuse bliver forældre. Sidste efterår stod det for eksempel klart, at lillesøster prinsesse Madeleine brugte en sort Bugaboo Cameleon3 ifølge Svensk Damtidning. Det var i hvert fald dette hollandske barnevognsmærke, hun og Chris O’Neill ønskede sig i gave til prinsesse Leonore.

Dronning Silvia brugte Brio

Da kronprinsesse Victoria var spæd, kørte dronning Silvia hende i en barnevogn af mærket Brio med hjerter på foret. Brio har faktisk været kongelige hofleverandør i Sverige siden 1940’erne, og kronprinsesse Victoria valgte da også samme mærke til prinsesse Estelle. Modellen hed Happy, og Brio understregede senere, at barnevognen ikke var en gave fra firmaet, men selv udvalgt af parret. Se de kongelige med barnevogne i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: