11. apr. 2018
Af Pernille Moe

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Victoria kastede glans over kongens arrangement

Mens kong Carl Gustaf inviterede til den tiende "Global Child Forum" på det svenske kongeslot i Stockholm, kastede kronprinsesse Victoria, prinsesse Sofia og dronning Silvia virkelig glans over arrangementet.

Kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prinsesse Sofia og regentparret deltog alle i den tiende "Global Child Forum", der blev holdt i Kingdom Hall på det kongelige slot i Stockholm.

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf var værter for arrangementet, der har til formål at skabe en mere retfærdig og bæredygtig verden for vores børn.

Æresgæst fra Holland

Og mens prins Carl Philip og prinsesse Madeleine blegnede med deres fravær, så deltog en anden kendt kongelig.

Det var nemlig ikke kun den svenske kongefamilie, der kastede glans over dagen, også den hollandske prinsesse Laurentia, der ifølge Svensk Dam er kendt for sit arbejde med at sikre børns ret til at lære at læse, deltog.

Kronprinsesse i svensk design

Mens den hollandske prinsesse var dejlig spralsk og farverig i en blomstret buksedragt, så kronprinsesse Victoria skøn ud i et smuk jakkesæt i millenial pink fra svenske Filippa K.

Dronning Silvia var stillig i kongeblåt sæt med nederdel og matchende jakke, og prinsesse Sofia lyste op med orangerøde negle iført en klassisk hvid silkeskjorte og sorte bukser.

Læs mere om: