Tirsdag, 20. september 2022 - af Christinna Braun

Se billederne: Mens kongeparret var til begravelse, tog Victoria og Daniel afsked med dronning Elizabeth hjemme i Stockholm

Arkivfoto: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 

Arkivfoto: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 

Foto: Ritzau Scanpix
Dronning Elizabeth blev begravet mandag den 19. september.

Repræsentanter fra verdens kongehuse var mandag samlet i London for at tage afsked med dronning Elizabeth, der døde den 8. september.

Omkring 2000 mennesker deltog i statsbegravelsen, der fandt sted i Westminster Abbey i det centrale London.

Blandt gæsterne var Sveriges kong Carl Gustaf og dronning Silvia, og mens de var til begravelse i London, tog deres ældste datter, kronprinsesse Victoria, afsked med Storbritanniens majestæt hjemmefra.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var sammen på besøg i Den Engelske Kirke i Stockholm, hvor de tændte lys for den afdøde britiske dronning og skrev kondolencer.

 

Det svenske kongehus deler en række billeder fra dagen, som kan ses herunder.

”På dagen for dronning Elizabeth II’s statsbegravelse i Storbritannien besøgte kronprinsessen og prins Daniel i dag Den Engelske Kirke og den britiske ambassadørs residens i Stochholm for at tænde lys og skrive kondolencer.

Storbritanniens ambassadør Judith Gough og Nicholas Howe, præst i Den Engelske Kirkes sogn, modtog kronprinsesseparret under besøget,” skriver kongehuset på Instagram.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden