Søndag, 12. februar 2017 — af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Prins Carl Philip legede Byggemand Bob med de små

Der var højt humør og highfive på byggepladsen, da Carl Philip gravede løs sammen med en flok elever fra 0. klasse.

Børn, leg og livsglæde var et par af ingredienserne, da Sveriges prins Carl Philip mødte op på job forleden i en lille provinsby.

Carl Philip strålede af arbejdsglæde, da han på den officielle opgave trak i et outfit, der fik ham til at ligne Byggemand Bob fra børne-TV serien af samme navn.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prins Carl Philip klarede det

- Kan vi klare det. Ja, vi kan, synger den gode Byggemand Bob i dukkefilmen, og hans slogan passede så sandelig også til den flittige prins Carl Philip, da han var med til at tage første spadsestik til opførelsen af en helt ny papfabrik i byen Grums.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongelige håndklask

Der var heldigvis ikke noget grums i maskineriet, da Carl Philip gravede løs sammen med et par helt unge assistenter. Prinsen havde godt selskab af en flok 0. klasse-børn fra en nærliggende skole, og de var med til at få skruet op for det gode humør. Carl Philip, der selv er far til prins Alexander på 10 måneder, hyggede sig med sine nye venner, der viste gode takter bevæbnet med skovle og iført gule sikkerhedsveste. Undervejs blev moralen holdt oppe med higfive-klask prinsen og børnene imellem.

LÆS MERE: Prins Carl Philip - jeg er så stolt af min søn

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden