24. maj. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Prinsesse Madeleine sælger lejlighed i New York

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill
Foto: AOP
Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill sælger en lejlighed i New York, og du kan her se, hvordan den luksuriøse lejlighed er indrettet.
Den 33-årige prinsesse Madeleine fandt som bekendt kærligheden i New York i den amerikanske forretningsmand Chris O’Neill. Nu er deres luksuslejlighed i New York sat til salg hos den svenske stjerne-ejendomsmægler Frederik Eklund, skriver den svenske avis Expressen. Han er kendt fra det amerikanske TV-program ”Million Dollar Listing”. LÆS MERE: Prinsesse Madeleine på job i New York: Må undvære sin nevø

Lejligheden er en investering

Frederik Eklund er nu ansvarlig for salget af prinsesseparrets lejlighed, der tidligere har været lejet ud. - Dette fantastiske hjem giver en enestående mulighed for at opleve det luksuriøse Upper East Side, står der i annoncen. Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill har aldrig selv boet i lejligheden, der alene er købt som en investering.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Boligen koster 14 millioner kroner

Da parret boede i New York, lejede de en stor lejlighed i samme bygning, men nu er det altså tid til at afhænde investeringsboligen for altid. Udbudsprisen ligger på 14 millioner kroner, men så medfølger der også træningsrum, en vinkælder og en personlig butler døgnet rundt. Før salget er der blevet taget nye billeder af lejligheden, og de viser, at den er lyst indrettet med køkken og bad, der har flotte marmor-detaljer. Se annoncen - med billeder af lejligheden - her.

Læs mere om: