27. okt. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Prinsesse Sofias smukke hårforvandling

Den svenske prinsesse Sofia har prøvet en hel del frisurer af i sin forvandling fra Sofia Hellqvist til kongelig. Se mange af dem i galleriet herover.

Det var som den smukke, borgelige Sofia Hellqvist, den svenske offentlighed lærte prinsesse Sofia at kende.

Ved prinsesse Madeleine og Chris O’Neills bryllup tilbage i 2013 var hun med som prins Carl Philips kæreste. Her havde den unge prinsesse ravnsort hår, som hun senere har eksperimenteret en del med på sin rejse til at blive kongelig.

Prinsesse Sofias elegante hår

Siden dengang har den 31-årige prinsesse Sofia vist en række forskellige hårstile - lige fra kort pagehår til den langhårede, lyse stil, hun viser i dag.

I forbindelse med de forskellige officielle begivenheder har hun desuden vist både elegante opsætninger og en afslappet løs hårstil.

LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Sofia i genbrugskjoler

Under besøget i Värmland i august 2015 valgte den nygifte prinsesse Sofia at bære sit glatte hår løst.

Mørkere i toppen

I forhold til det mørke hår, som prinsesse Sofia havde, før hun blev gift med prins Carl Philip, er der sket en ændring.

I dag er håret mørkere i toppen, men lysere i spidserne, og det må siges at klæde den svenske prinsesse, der blev mor i april i år.

SE BILLEDERNE; Prins Alexanders første halve år

Ved prins Alexanders dåb i september bar prinsesse Sofia håret i en elegant opsætning, der fint understregede hendes forvandling til mor og hustru.

Læs mere om: