SE BILLEDERNE: Victoria, Madeleine og Sofia sammen til romantisk bryllup

Den svenske kongefamilie deltog lørdag i celebert bryllup hos Madeleines bedste veninde.

Den svenske kongefamilie var trukket i deres stiveste puds, da de lørdag deltog i celebert bryllup i Hölo Kyrka lidt udenfor Stockholm.

Det glade brudepar var prinsesse Madeleines bedste veninde,  Louise Gottlieb, og hendes tilkomne, Gustav Thott. Og for den kongelige familie var det et helt specielt bryllup.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prinsesse Madeleine var udnævnt til brudeterne, mens datteren Leonora fungerede som brudepige for den vordende brud. Og da bruden blev ført op ad kirkegulvet af sin far, Fredrik Gottlieb, på venstre side, sad Chris O'neill og sønnen Nicolas klar i kirken. Med til vielsen var også kronprinsesse Victoria og prins Daniel, prins Carl Philip og Sofia - samt kongeparret, Carl Gustaf og dronning Silvia, som naturligvis var dagens absolutte hædersgæster.

Holdt tale for sin veninde

Men Madeleines opgaver stoppede skam ikke ved jobbet som brudeterne. Under festen holdt hun også en meget personlig tale til sin bedste veninde, og at dømme efter klapsalverne var talen en kæmpe succes.

Efter vielsen var 250 bryllupsgæster inviteret til fest i et kæmpe telt i nærheden af familiens sommerhus i den svenske skærgård. Gæsterne blev alle sejlet med båd til festen, som varede til solen atter stod op.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden