19. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Kronprinsesse Victoria i dansk design til juleshow

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-30641_5.jpg
Foto: Allover Press
Både kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle havde en forrygende aften, da de var til After Dark-show i Stockholm. Victoria så fantastisk ud i dansk design.

Kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle havde en forrygende aften, da de var inde for at se dragshow med gruppen After Dark på Oscarsteatern i Stockholm.

Victoria så godt ud, da hun med sin datter var til det skønne drag-juleshow i Stockholm. Kronprinsessen var blandt andet i dansk design fra Baum und Pferdgarten, som stod bag hendes lilla, glitrende bluse.

Estelle fik fjerboa

Prinsesse Estelle så også fin ud. Især efter forestillingen, da hun med sin mor var et smut bag scenen. Her fik Estelle en flot fjerboa af After Dark-stjernen Christer Lindarw.

- Prinsesse Estelle blev utroligt glad for fjerboaen hun fik af mig, lød det fra Lindarw på Instagram. Se billedet her!

Klædte sig ud som Silvia

After Dark-stjernen er en god ven af Victoria, og til kronprinsessens fødselsdag i sommer på Öland optrådte han faktisk for hele den kongelige familie.

Lindarw optrådte udklædt som dronning Silvia med en særlig sang fra Silvia til Victoria i anledning af kronprinsessens 40-års dag.

Den kongelige familie er vild med drag-dronning

I det hele taget er både kronprinsessen og hendes forældre dronning Silvia og kong Carl Gustaf store fans af Christer Lindarw og hans drag-gruppe, som for alvor slog igennem helt tilbage i 1976.

Juleforestillingen, som Victoria og Estelle så den 16. december i salen i Stockholm, var After Dark-gruppens farvel til dragshow-biz.

Læs mere om: