Tirsdag, 30. januar 2018 - af Marianne Singer

SE BILLEDET: Kronprinsesse Victoria og hertuginde Catherine vakte jubel med deres mænd

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine hilste på glade fans, da de spadserede gennem i Stockholm.

Efter en dejlig frokost på det kongelige slot i Stockholm var det tid for kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine at strække benene lidt.

Sammen spadserede det stærke firkløver tirsdag eftermiddag fra slottet og rundt om hjørnet til det hyggelige Stortorget i Gamla Stan.

 

Tog imod blomster 

Her ventede flere hundrede svenskere spændt på at få et glimt af kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine.

Og de blev ikke skuffede, for de kongelige superstjerner gav sig god tid til at hilse på folk, tage imod blomster og bamser og stille op til selfies i kulden. 

 

Ind i varmen

Efter en halv times tid gik kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine ind i varmen på Nobel Museet for at blive vist rundt.

Efter en spændende rundvisning på museet kørte kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine til næste arrangement på designmuseet ArkDes.

 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har en lang række arrangementer sammen med prins William og hertuginde Catherine under deres officielle besøg i Sverige.

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden