9. okt. 2015
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Prinsesse Leonore på hyggelig efterårstur

Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore.
Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore.
All Over Press
Prinsesse Madeleines et-årige datter, prinsesse Leonore, nyder den blæsende årstid på et billede, som prinsesse Madeleine har delt på Facebook.

Selvom mor og far har travlt med forberedelserne til søndagens dåb af lillebror, prins Nicolas, får prinsesse Leonore også hygget med sine forældre.

Et nyt billede, som prinsesse Madeleine har lagt på Facebook, viser den nuttede et-årige pige på tur med sin mor. Overskriften på billedet er: "Walk in the park!" (En gåtur i parken, red.)

Hvilken park, det drejer sig om, nævnes ikke. Men der er ingen tvivl om, at den lille prinsesse Leonore, ligesom andre børn på hendes alder, nyder at hoppe rundt i de mange smukke, efterårsblade, der er blæst ned fra træerne.

https://imgix.billedbladet.dk/leonore-i-parken.jpg
Privat

Prinsesse Leonore sidder på fin stol

På søndag er prinsesse Leonore med til den kongelige barnedåb af sin bror, prins Nicolas.

Og hun er nu så stor, at hun ikke behøver at sidde på mors eller fars skød, men får, ifølge den svenske avis Expressen, sin egen fine, kongelige stol.

Ligesom også prinsesse Estelle får sin egen stol.

Til prinsesse Leonores dåb i juni sidste år sad prinsesse Estelle også på en fornem børnestol og fik undervejs læst i børnebogen om Professor Gullström.

Læs mere om: