SE BILLEDET: Så meget er der sket på tre år for Carl Philip og Sofia

Fotomontage: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia på deres bryllupsdag. Indsat; prins Carl Philip og prinsesse Sofia med deres sønner, prins Alexander og prins Gabriel.

Fotomontage: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia på deres bryllupsdag. Indsat; prins Carl Philip og prinsesse Sofia med deres sønner, prins Alexander og prins Gabriel.

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET og privat
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia har været gift i tre år og der er sket meget for parret.

Prins Carl Philip har bare været gift med sit livs kærlighed, prinsesse Sofia, i tre år.

Men for 33-prige Sofia og 39-årige Carl Philip har det været tre begivenhedsrige år.

Efter det romantiske bryllup i slotskirken i Stockholm 13. juni 2015, gik der ikke længe, før svenskerne kunne juble over, at der var en lille ny på vej.

Børn og drømmehjem

19. april 2016 kom lille prins Alexander til verden og blot 17 måneder senere fik han en lillebror, da lille prins Gabriel kom til verden 31. august 2017.

I de tre år som ægtefolk er parret også flyttet ind i deres drømmehjem, villa Solbacken på Djurgården, efter den var blevet totalrenoveret.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Villaen arvede prins Carl Philip efter dronning Ingrids bror, prins Bertil, der havde en enorm betydning for prins Carl Philip i hans opvækst.

En harmonisk lille familie

Parret udstråler både lykke og ro, både når de er på opgaver og når de er sammen som familie.

Og de viser gerne deres hverdag.

Inden den hyggelige og smukke barnedåb for Carl Philip og Sofias niece, prinsesse Adrienne, delte parret et sødt billede af hele familien på deres fælles instagram-profil.

Et opslag delt af Prinsparet (@prinsparet) den

Billedet, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe, viser et afslappet forældrepar med deres søde sønner, klar til en dejlig dag i familiens skød.

Læs alt om prinsesse Adriennes barnedåb i BILLED-BLADET nr. 24, der er på gaden torsdag d. 14. Her får du også et gratis gemmehæfte om den dejlige dag i Sverige.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden