9. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Så sød er dåbsbarnet prins Alexander

Prins Alexanders dåb 9. september 2016.
Prins Alexanders dåb 9. september 2016.
Foto: Scanpix
Det var et dejligt afslappet dåbsbarn, der ankom til Drottningholms Slottskyrka. Prins Alexander tog al det herlige postyr med ro.

Dagens svenske, kongelige barnedåb i Drottningholms Slottskyrka med prins Alexander i hovedrollen fik en helt perfekt indledning, og det sørgede dåbsbarnet selv for.

DIN GUIDE: Alt om prins Alexanders dåb

Den lille fyr, som kom til verden 19. april, så nærmest ud til at nyde at komme med sin familie en tur i kirke. Alexander Erik Hubertus Bertil slappede i hvert fald godt af, da han blev ført ind i kirken.

Stolte forældre

Det var to stolte forældre prinsesse Sofia og prins carl Philip, der gjorde deres entré med deres førstefødte. De blev efterfulgt af fadder kronprinsesse Victoria, der havde sin seks måneder gamle søn prins Oscar i favnen.

ROYALT TV: Oplev de dejlige øjeblikke fra prins Alexanders store dag

Husk, at du kan se endnu flere flotte billeder fra dåben i det store gemmehæfte, der følger med BILLED-BLADET i næste uge.

Prins Alexander
Foto: AOP

Takkede for Alexander

Prins Carl Philip tog ordet kort inde i dåbsceremonien og takkede Vorherre for sin søn. Det var et rørende øjeblik, og prins Carl Philip var helt sikker i stemmeføringen.

Slappede af ved døbefonten

Også ved døbefonten var prins Alexander meget afslappet. Den kære hovedperson kiggede nysgerrigt rundt i kirkerummet og sugede alle indtrykkene til sig.

https://imgix.billedbladet.dk/20160909-121341-2-2.jpg
Prins Alexanders dåb 9. september 2016.
Foto: Scanpix

Læs mere om: