Onsdag, 23. december 2015 — af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Sød julehilsen fra prins Nicolas

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sveriges lille prins Nicolas ønsker alle en god jul siddende på skødet af selveste julemanden.

Sveriges Prinsesse Madeleine og Chris O'Neills søn, prins Nicolas, har i høj grad været i centrum i løbet af 2015.

Den lille fyr blev født den 15. juni og døbtes i Drottningholms Slottskyrka den 11. oktober, og nu er det så blevet tid til prinsens første juleaften, som skal nydes i London sammen med forældrene og storesøsteren, prinsesse Leonore, et år.

Nuttede prins Nicolas

I anledning af julen ønsker prinsesse Madeleine og prins Nicolas alle en god jul via Facebook. Det blev effektivt og sukkersødt gjort med et billede af den seks måneder nuttede Nicolas siddende på skødet af julemanden, der var pyntet med stort, hvidt skæg og det hele.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt fat i prinsen

- Nicolas ønsker alle en glædelig jul, står der i teksten til billedet af prins Nicolas og hans hvidskæggede makker, der har godt fat i den lille prins.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Bløde pakker under London-træet

Der har de seneste dage været god gang i gaveindkøbene fra Madeleine og Chris O'Neill's side. Parret var forleden et smut ude i Stockholms juleræs for at købe ind til pakkerne under træet i den engelske hovedstad, hvor de med Nicolas og Leonore skal nyde julen i selskab med Chris' familie. I Stockholm besøgte Madeleine og hendes mand den eksklusive tøjbutik Livly, så meget tyder på, at der bliver en del bløde pakker til parrets to små.

Boggio Studios

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden