14. nov. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Sofia og Carl Philip kiggede ud ad vinduet i helt særlig anledning

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Foto: ALL OVER PRESS
Sveriges prinsesse Sofia og prins Carl Philip havde en dejlig dag, da der kom vigtige gæster på Stockholms Slot.

For Sveriges prinsesse Sofia og prins Carl Philip var det en rigtig dejlig oplevelse at være med til sammen med den kongelige familie at tage imod særlige gæster på Stockholms slott.

Sofia og Carl Philip nød fra vinduet på slottet, da Italiens præsident Sergio Mattarella og hans datter, Laura Mattarella ankom til slotsgården, hvor de blev flot modtaget af kong Carl Gustafs Livgarde.

På Instagram lagde prinsessen og prinsen et billede op af dem selv, mens de gennem et vindue nyder udsigten til slotsgården.

Sofia og Carl Philip kiggede på

- Her kigger vi på, mens den italienske præsident bydes velkommen i indre slotsgård på Stockholms Slot af kongen, skriver Sofia og Carl Philip i teksten til billedet af parret ved vinduet.

Efter modtagelsen tog præsident Mattarella og hans svenske værter for alvor hul på statsbesøget, der blandt andet handlede om digitalisering, vedvarende energi og kultur.

Præsidenten mødte den kongelige familie

Umiddelbart efter ankomsten til slottet fik præsident Mattarella og hans datter mulighed for at møde den svenske kongelige familie.

I Pelarsalen var præsidenten i godt selskab med kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Daniel samt naturligvis prinsesse Sofia og prins Carl Philip.

Læs mere om: