Tirsdag, 17. maj 2016 - af Juliane Olsen

Se det nye, fantastiske billede af prinsesse Leonore

Prinsesse Leonore

Prinsesse Leonore

Foto: AOP
Prinsesse Leonore er fyldt to år, og der er tydeligvis masser af krudt i hende at dømme ud fra nyligt offentliggjort billede af hende.
Den 33-årige prinsesse Madeleine har mandag eftermiddag offentliggjort et nyt billede af sin datter prinsesse Leonore på sin Facebook-side.   - Vores lille eventyrer, der aldrig sidder stille!, skriver prinsessen i teksten til det søde billede.   Prinsesse Madeleine og Chris O’Neills datter må da også siges at være særdeles kær på det nye billede.   LÆS MERE: Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore i samme kjole  

Prinsesse Leonore tager fans med storm

Prinsesse Leonore er i fuld gang med at klatre i et træ, og i skrivende stund har billedet fået 38.000 ”synes godt om”-tilkendegivelser.

På billedet er prinsesse Leonore klædt i en tynd lyserød dunjakke og blå jeans, mens hun har en sød stor sløjfe i håret.   Den lyserøde jakke er af mærket Moncler, og samtidig bærer prinsessen søde små ballerinasko til tøjet.   Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Prinsesse Leonore er livlig

Den svenske børnetøjsekspert Johanna Engberg udtaler til Svensk Damtidning, at hun er vild med looket.   En fan skriver desuden, at den lille prinsesse er billedskøn på det nye fotografi, og prinsessen har da også tidligere bevist, at hun er livlig.   Ved lillebror prins Nicolas’ dåb i oktober løb hun frem og tilbage og nægtede på bedårende vis at sidde stille.   Opslaget her fra prinsesse Madeleines Facebook-side har BILLED-BLADET fået lov at bringe.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden