Se dronning Silvia og kongen i sjovt tøj fra 1940'erne

Kong Carl Gustaf, dronning Silvia

Kong Carl Gustaf, dronning Silvia

Foto: Ritzau Scanpix
Sveriges kongepar deltog med stil i det såkaldte Kungsrally på Öland. 112 veteranbilar startede motorerne og kørte om kap. Alle deltagere var klædt i tøj, der lignede kostumer fra den danske TV-serie "Matador".
Det blev en sand folkefest, da den trettende udgave af det prestigefyldte Kungsrally rullede af stablen på Öland i Sverige. Kong Carl Gustaf og dronning Silvia deltog i veteranbilløbet i en særlig bil årgang 1946, og kongeparret var klædt rigtig fint på i dagens anledning. Både Silvia og Carl Gustaf havde valgt tøj, der fik dem til at ligne et elegant par fra 1940’erne. Også de øvrige deltagere havde klædt sig i klassisk, gammeldags design.
 
 

Carl Gustafs fine Volvo

Det royale rally er noget helt særligt. Første gang, det blev afviklet, var tilbage i 1997, og dengang deltog kongen ligesom i år i den Volvo PV 60 årgang 1946, som han fik i 50-årsgave. 220 personer var sammen om den fornemme gave, og netop giverne var deltagerne i løbet. 112 veteranbiler var med denne gang, og det var et flot syn, da feltet kørte af sted i det dejlige sommervejr.
 
Dronning Silvia
Foto: Ritzau Scanpix

Dronning Silvia

 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Tilskuerne heppede på kongen

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia havde det skønt på dagen, og Carl Gustaf gav den gas med stil i sin bil. Ifølge lokale Öland-medier klarede kongen sig fint bag rattet. De mange tilskuere langs ruten heppede på ham og var med til at gøre festen herlig fra start til mål.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden