Tirsdag, 8. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Se hvem der kunne spille Victoria i svensk The Crown

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria. 

Foto: Mega
Der har på landsdækkende tv i Sverige været spekuleret i hvilke internationale stjerner, som kunne spille kongelige i svensk udgave af The Crown.

Den engelske serie The Crown, som er et kæmpe hit på streamingtjenesten Netflix, er et af de store samtale-emner blandt mange, som interesserer sig for det kongelige område.

I The Crown udspiller handlingen sig i England, men mange i Sverige mener, at der sagtens kunne produceres en ny version  af serien.

Der er i det svenske kongehus fint materiale til en fiktionsserie med fokus på de royale, og derfor håber mange på en svensk udgave af The Crown.

Stjerner som Silvia og Victoria

På landsdækkende tv, SVT’s kulturnyheter, var der mange fine og måske også et par knap så gode forslag til, hvilke stjerner som kunne spille rollerne som Sveriges kongelige,

Kong Carl Gustaf kunne blive spillet af Seinfeld-skuespilleren Larry David, mens Cher kunne spille dronning Silvia.

 

Keira Knightley

Keira Knightley

Foto: Ritzau/Scanpix

Keira Knightley, der var et hit i ”Pirates of the Caribbean”, kunne spille rollen som kronprinsesse Victoria, mens prinsesse Madeleine kunne blive portrætteret af Allison Williams fra serien ”Girls” , og Orlando Bloom kendt som Legolas fra ”Ringenes Herre” kunne sagtens spille prins Carl Philip.

Tvivlsomme forslag

Blandt de mere tvivlsomme forslag er Tom Cruise i rollen som prins Daniel og Ben Affleck som Madeleines mand Chris O’Neill samt hertuginde Meghan som Sveriges prinsesse Sofia.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden