Søndag, 13. december 2020 - af Trine Larsen

Se sød julehilsen fra prinsen og prinsessen

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip med børnene prins Gabriel og prins Alexander. 
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip med børnene prins Gabriel og prins Alexander. 
Foto: Victor Ericsson, Kungl. Hovstaterna
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia inviterer ind i deres hjem i Djurgården i Stockholm, sammen med deres to sønner, prins Gabriel og prins Alexander, for at ønske alle en glædelig 3. advent.

Det svenske prinsepar, Carl Philip og Sofia inviterer i dag på 3. søndag i advent, indenfor i deres julepyntede stue, for sammen med børnene Alexander og Gabriel at ønske alle en glædelig Lucia-dag og 3. advent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familien, der netop har fortalt nyheden om, at de venter deres tredje barn sidst i marts, lyser nu af overskud og juleglæde ovenpå en tid, hvor de begge også har været testet positive for Corona.

Det søde billede af familien foran deres smukt pyntede juletræ, viser hvordan prins Carl Philip får hjælp til at tænde lysene i juledekorationen af prins Gabriel, der er iført nissehue.

Billedet er ledsaget af en lille video, hvor man kan se prinsen og prinsessens hyggelige stue, hvor der ved den gnitrende pejs også hænger broderede nissestrømper med navne på.

Prinsefamilien.
Foto: Victor Ericsson, Kungl. Hovstaterna

Prinsesse Sofia spørger prins Alexander, hvor mange lys de skal tænde på juledekorationen, og mens de taler om de tre lys, stikker lille prins Gabriel af. Han kommer dog hurtigt tilbage, da prinsesse Sofia kalder på ham, for begge drenge er ivrige for at hjælpe, ikke mindst med at puste tændstikken ud.

- Hvad er det, vi skal sige nu, Gabriel, spørge prinsesse Sofia sin tre-årige søn. Vi skal ønske dejlig Lucia og tredje advent, siger prinsessen, men prins Carl Philip slutter af med også at ønske alle en glædelig jul.

Se se den søde, hyggelige video her:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden