Søndag, 22. september 2013 — af Jan Bergman

Skal prinsesse Madeleine og den lille ny bo her?

Villa Parkudden som ligger i Djurgården i Stockholm-området, kan blive prinsesse Madeleines kommende prinsesse-bolig.
Villa Parkudden som ligger i Djurgården i Stockholm-området, kan blive prinsesse Madeleines kommende prinsesse-bolig.
Foto: AOP
Kommer prinsesse Madeleine til at bosætte sig i Sverige igen og i så fald – hvor skal hun bo.

Nyheden om prinsesse Madeleines graviditet har affødt spekulationer om, hvorvidt hun flytter tilbage til Sverige igen eller ej.

Hoffet er tavse omkring dette, men Expressens kongelige ekspert Johan Lindwall tror, ​​det er ensbetydende med, at prinsessen faktisk vender hjem for at bosætte sig igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er overbevist om, at dette betyder, at vi endelig får vores prinsesse hjem igen . Madeleine har tidligere gjort det klart for enhver, at hun vil starte en familie hjemme i Sverige, har Johan Lindwall skrevet i en kommentar om prinsessens graviditet.

Men i så fald, hvor skal prinsessen og hendes mand, Chris O’Neill, så bo med parrets kommende barn?

De svenske medier mener at have svaret på dette. I hvert fald spekulerer flere af de store aviser i, at den 800 kvadratmeter store Villa Parkudden i Stockholm-området står tomt, og ifølge Aftonbladet skal det nu restaureres.

Det er ikke første gang Villa Parkudden har været sat i forbindelse med prinsesse Madeleine. Allerede under Madeleines første forlovelse med Jonas Bergström, forlød det, at den store ejendom i Djurgården var udset til kommende prinsesse-bolig.

Der har også været spekulationer fremme, om boligen måske var noget for prins Carl Philip og hans kæreste Sofia Hellqvist. Så længe hoffet tier, må vi bare vente og se, om Villa Parkudden bliver prinsesse-bolig eller prinse-bolig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden