1. sep. 2019
Af Marianne Singer

SKØNNE BILLEDER: Kronprinsesse Victoria i bølgende blå kjole

Kronprinsesse Victoria så vanvittig godt ud i havblåt design, da hun deltog i en stor prisfest i Stockholm.

Vand var aftenens store tema under uddelingen af årets Junior Water Prize i Stockholm, hvilket også kronprinsesse Victoria understregede, da hun som protektor ankom i en fantastisk kjole med et iøjnefaldende bølgeprint.

Den fine ærmeløse kjole med et flot skørt med vidde var kreeret specielt til aftenens begivenhed af svenske Maxjenny Forslund, der har base i København med sit mærke maxjenny!

Inspireret af Østersøen

Maxjenny selv skriver på sin Facebook-side, at printet er et billede af Østersøen, udenfor hendes barndomshjem i Skåne/Österlen.

Victoria bar gladiatorsandaler fra Ralph Lauren og i ørerne skinnede unikke vintage øreringe kreeret i 1971 af den svenske juveler Theresia Hvorslev.

Kronprinsesse Victoria overrakte pris

Stockholm Junior Water Prize (SJWP) er en international videnskabspris uddelt af Stockholm International Water Institute, der henvender sig til unge mellem 15 og 20 år.

I år overrakte kronprinsesse Victoria, ifølge Svensk DAMtidning, prisen til Macinley Butson fra Australien for at have udviklet et særligt klistermærke, der kan være med til at rense drikkevand.

Læs mere om: