Tirsdag, 2. marts 2021 - af Marianne Singer

Sød lille overraskelse på festligt billede af Victoria

Kronprinsesse Victoria.  
Kronprinsesse Victoria.  
Foto: Peter Knutson/QX
På nye billeder af kronprinsesse Victoria tiltrækker et sødt lille familiemedlem sig opmærksomheden.

I forbindelse med, at kronprinsesse Victoria i weekenden blev kåret som "Årets hetero" af det svenske LGBT-magasin QX, delte kongehuset fantastiske og meget festlige nye billeder af kronprinsessen.

Hvis man kigger godt efter, så kan man se, at kronprinsessefamiliens søde hund Rio, der er en cavapoo, har fået lov til at være med på et af billederne. 

Her sidder den på en af kongehusets smukke historiske stole og ser beundrende op på sin kongelige ejer. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Støtter op 

Kronprinsesse Victoria har igennem flere år sat sig ind for LGBTQI-menneskers rettigheder og tidligere blandt andet holdt tale på den årlige Gay Gala. 

Prisen som "Årets hetero" fik kronprinsesse Victoria blandt andet for den stærke tale, hun holdt ved sidste års Stockholm Pride. 

Et af de nye billeder, som kongehuset har delt af Victoria i forbindelse med, at hun modtog QX-prisen. 
Foto: Peter Knutson/QX
Et af de nye billeder, som kongehuset har delt af Victoria i forbindelse med, at hun modtog QX-prisen.
Foto: Peter Knutson/QX

Stærke taler

"Magasinet QX læsere har valgt Kronprinsessen til en af vindernes ved årets "Gay-gala", blandt andet i anledning af den tale, kronprinsessen holdt ved sidste års åbning af Stockholm Pride.

Årets gala er aflyst, men Kronprinsessen har skrevet et takkebrev til læserne i hvilket hun blandt andet siger: 
"Jeg blev virkelig stolt og glad for den fine udmærkelse fra QX:s læsere. Den betyder meget for mig. Tak! [...] Det seneste år har været meget krævende på forskellig vis. I mange dele af verden er menneskerettighedsarbejdet blevet hæmmet eller forhindret af pandemien. Derfor er det nu særlig vigtigt, at vi fortsætter med hver dag at arbejde for en verden, hvor LGBTQI-mennesker får mulighed for at leve i frihed og uden undertrykkelse. En verden, hvor man kan være lige den, man er og være stolt af det." #qxgaygala #åretshetero @qxse," skriver kongehuset til opslaget med de nye flotte billeder af kronprinsesse Victoria taget af den svenske fotograf Peter Knutson. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden