13. sep. 2019
Af Marianne Singer

SØDT BILLEDE: Prinsesse Estelle tog familien med til skolekoncert

prinsesse estelle
Prinsesse Estelle.
Foto: Mega
Kronprinsesse Victoria, prins Daniel og lillebror prins Oscar var alle med, da prinsesse Estelle optrådte med sit skolekor for en vigtig sag.

Prinsesse Estelle er en lille glad og aktiv pige med mange interesser.

Blandt de mange interesser er også sang og musik viste prinsesse Estelle ved et arrangement med fokus på FN's verdensmål for bæredygtig udvikling i Grindtorp kirke i den svenske by Täby.

Prinsesse Estelle sang med skolekor

Sammen med sine kammerater fra skolen Campus Manilla gav prinsesse Estelle en flot koncert til fordel for landsindsamlingen Världens Barn.

Nede blandt publikum sad også de stolte forældre, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, samt lillebror, prins Oscar på tre år.

Flere sange

Sammen med sit skolekor sang prinsesse Estelle blandt andet glad med på sangene "Tilsammans för Världens Barn" og "Ge världens barn världens chans".

Världens Barn er landsindsamling, der består af et samarbejde mellem Radiohjälpen og 14 svenske hjælpeorganisationer, Sveriges Radio P4, SVT og Utbildningsradion.

Vigtigt projekt

Pengene går til projekter rundt omkring i verden, der arbejder for børns ret til sundhed, skole og tryghed. Indsamlingen slutter den 5. oktober.

Forrige år blev der indsamlet 86,7 millioner svenske kroner, der går til 50 forskellige projekter rundt omkring i verden, som alle støtter op om verdensmålene.

Læs mere her

Kronprinsesse Victoria er med

Kronprinsesse Victoria er selv en af ambassadørerne for FN's verdensmål.

Under koncerten blev der for første gang vist en film om verdensmålene lavet af Pihl & Partner for Sveriges biståndsorgan, Sida.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel til skolekoncerten sammen med prinsesse Estelle og prins Oscar:

https://imgix.billedbladet.dk/mmm.jpg
Foto: Christina Pihl/Pihl & Partner

Læs mere om: