Lørdag, 13. juni 2015 — af af Ulrik Ulriksen

Sofia Hellqvist rørt til tårer ved nattefest

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Midt under forfesten til brylluppet i eftermiddag blev Sofia så rørt af en særlig sang, at tårerne begyndte at løbe. Det var en følelsesladet fredag aften for den kommende prinsesse og for alle de nærmeste omkring hende.

Sofia og prins Carl Philips private bryllpsfest fredag aften og nat blev en gribende oplevelse for alle. Klokken lidt over et i nat blev den kommende prinsesse rørt til tårer på smukkeste vis, da et af hendes yndlingsbands, Larz-Kristerz, var på scenen og spillede et smukt nummer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det var meget følelsesladet. Sofia stod sammen med sin mor og sin mormor, og så kom tårerne, sagde forsangeren Trond Korsmoe efterfølgende ifølge avisen Aftonbladet. Sofia havde personligt bedt bandet fra hendes hjemby Älvdalen om at komme som en overraskelse for at spille til fredagsfesten.

– Sofia havde bedt os om at spille sangen ”Carina”, som betyder meget for hende. Hun værner jo meget om sit Älvdalen, sagde sangeren Trond Korsmoe, som ifølge Aftonbladet bor blot et par hundrede meter fra Sofias forældre. Fredagsfesten fortsatte i øvrigt til et godt stykke over midnat, og klokken blev lidt i fire om morgenen, før kronprinsesse Victoria og prins Daniel ifølge svenske medier forlod forestillingen.

Sofia og prins Carl Philip smuttede fra festen uden at blive set af journalister og fotografer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden