1. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Sofia og Carl Philip afslører: Sådan er Alexander som storebror

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip.
Foto: AOP
Det er ingen selvfølge, at prins Alexander ville være glad for at få en lillebror. Heldigvis har prinsesse Sofia og prins Carl Philips ældste søn været ellevild med at blive storebror. Det fortæller de stolte forældre i "Året i kongehuset" på svensk TV den 1. januar.

Der er gang i den hjemme hos Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia, som kan nyde at se deres to sunde og raske sønner, prins Alexander, halvandet år, og prins Gabriel, fire måneder, vokse op i trygge omgivelser i Villa Solbacken i Stockholm.

Der har været meget at glæde sig over de seneste par år.

Prins Alexander var vild med salut

Et af højdepunkterne var for en måneds tid siden, da prins Gabriel blev døbt i Drottningholms Slotskirke.

Her var det skønt at se dåbsbarnet og også hans smilende storebror, Alexander.

Begge små fyre var en fornøjelse at følge, og det var tydeligt at se på forældrene, at de var stolte af deres drenge.

Især prins Alexander kunne man opleve i absolut topform som en super dreng udenfor slotskirken. Her var han meget begejstret over at høre kanoner fyre salut af til ære for hans elskede lillebror.

Vil kysse og kramme prins Gabriel

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip fortæller i det helt nye TV-program "Året i kongehuset" om den særlige relation de to små drenge imellem. '

Og de lægger ikke skjul på, at prins Alexander er en meget god storebror.

- Han er fin overfor Gabriel, og det kan man ikke tage for givet. Men han har reageret vældig godt, og han vil hver morgen løbe ind til sin lillebror, fortæller en tydeligt stolt prinsesse Sofia.

- Det gjorde han ret tidligt, og han ville ind og kysse og kramme Gabriel, supplerer prins Carl Philiup i et klip fra udsendelsen "Året i kongehuset", som vises den 1. januar klokken 20.00 på SVT 1.

Læs mere om: