Lørdag, 6. juni 2020 - af Ulrik Ulriksen

Sofia og Carl Philip sender romantisk hilsen

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip nyder dagen i dag hjemme sammen med deres to børn. I anledning af Sveriges nationaldag sender familien en sød og smuk hilsen til deres landsmænd og -kvinder.

Hjemme i privaten i Villa Solbacken i udkanten af Stockholm fejrer prinsesse Sofia og prins Carl Philip og deres to sønner prins Alexander og prins Gabriel Sveriges nationaldag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er blevet hejst flag i haven, og det var faktisk de to små prinser  Alexander og Gabriel på henholdsvis fire år og to et halvt år, som fik lov at løse den ærefulde opgave.

Sofia og Carl Philip og de særlige blomster

Sofia og Carl Philip har på nationaldagen den 6. juni netop lagt denne smukke Instagram-hilsen op med et portræt af prinseparret foran prins Bertil og prinsesse Lillians elskede rhododendronbuske, som blomstrer på vidunderlig vis netop nu.

Hyldest til Bertil og Lillian

Den særlige hilsen er både til hele Sverige og samtidig en hyldest til Bertil og Lillian, hvis kærlighedshistorie er legendarisk.

Taler med deres forældre

Hvis du har mulighed for at klikke på Sofia og Carl Philips Instgram-stories – altså i den røde cirkel – kan du se en lille video og høre prins Alexander og prins Gabriel tale med deres forældre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden