6. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sofia reddet af Carl Philip

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip
Foto: Lars H. Laursen
Sveriges prinsesse Sofia har haft det meget hårdt i den tidlige fase af forholdet til prins Carl Philip.

For Sveriges prinsesse Sofia har livet sammen med prins Carl Philip ikke kun været en dans på roser.

Det fortalte hun for nylig om i en ny tv-dokumentar på svensk TV4.

Den første tid som prinsesse var specielt hård, fordi mange mennesker var alt andet end begejstrede for Carl Philips valg af partner.

Utilfredshed med Sofia og Carl Philip

Det var især Sofias fortid som deltager i tv-realityprogrammet Paradise Hotel, som fik en del svenskere til at udtrykke deres had til den nye prinsesse.

– Det sværeste var nok at leve op til alle forventninger, siger Sofia i dokumentaren ”Prinsesse Sofia – Project Playground”, og så beskriver hun, hvordan folk så negativt på hende og bedømte hende urimeligt hårdt i alle sammenhænge.

Alt for meget had

– Det påvirkede mig meget. Jeg forstod ikke, at folk hadede mig så meget, lyder det fra prinsessen, der på de sociale medier oplevede, at mange kritiserede hende for at være en beregnende og udspekuleret type.

Reddet ud af mørket

Det ramte Sofia så hårdt, at hun måtte søge professionel hjælp, og så havde hun sin elskede Carl Philip som den vigtigste støtte.

- Havde vi ikke talt sammen, så havde det aldrig fungeret. Vi er gode til at kommunikere med hinanden, siger prinsessen om sit nære forhold til sin mand prins Carl Philip, der reddede hende ud af mørket.

Det er uretfærdigt

- Det var så uretfærdigt, kommer det fra Carl Philip i tv-dokumentaren, og så fortæller han, at han aldrig havde regnet med, at Sofia ville bliver udsat for bølgen af utilfredshed fra mange af hans landsmænd.

Helt fantastisk

Heldigvis er situationen en helt anden i dag, og svenskerne har fuldt ud accepteret Sofia, som er enormt populær.

- Det er helt fantastisk, siger Carl Pihilip og ser i dokumentaren derefter smilende på sin elskede prinsesse Sofia.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb36-forsider_1.jpg

Læs mere om: