12. dec. 2012
Af af Malan Joensen

Spændende nyt om prinsesse Madeleines bryllup

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neil.
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neil.
Foto: AOP
Svensk avis kan både fortælle om tid og sted for den svenske prinsesses bryllup næste år.

Planlægningen af brylluppet mellem svenske prinsesse Madeleine og amerikanske Chris O'Neill er i fuld gang, og ifølge den svenske avis Expressen har man også nærmet sig en dato for den store dag.

Avisen vil vide, at kong Carl Gustaf og hans datter i går holdt et familieråd, hvor de snakkede om bryllupsplanerne. Her skulle kongen have afvist, at et augustbryllup kunne komme på tale, fordi det ville være for tæt på hans 40-års regeringsjubilæum.

Ifølge Expressens oplysninger bliver det derimod et juni-bryllup, der vil finde sted enten den 1., 8., eller 15. juni. Kong Gustaf ser helst, at vielsen foregår i Slottskyrkan og ikke i Storkyrkan som storesøster Victorias bryllup i juni 2010.

Da prinsesse Madeleine var forlovet med Jonas Bergström, udtrykte hun ønske om at blive gift på Öland, men det bliver der ifølge den svenske avis heller ikke tale om denne gang.

Fra hoffets side kan man endnu ikke sige noget om tid eller sted for prinsesse Madeleine og Chris O'Neills store dag.

- Jeg har ingen informationer om disse sager. Når vi ved noget, skal vi nok kommunikere det videre, siger Bertil Ternert fra det svenske hofs presseafdeling.

Læs mere om: