Sprudlende og vidunderlig: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips skønne Alexander fylder seks år

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip. 

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip. 

Foto: MEGA
Den 19. april fylder prins Carl Philip og prinsesse Sofias søn prins Alexander seks år.

Der er fødselsdagsfejring på programmet i den svenske kongefamilie!

Tirsdag den 19. april fylder prins Carl Philip og prinsesse Sofias ældste søn, prins Alexander, seks år, og det har det kongelige par bl.a. fejret med et helt nyt portræt af fødselaren.

- I dag fylder vores sprudlende og vidunderlige Alexander 6 år, skriver prins Carl Philip og prinsesse Sofia på deres Instagramprofil efterfulgt af et lille hjerte.

 

Portrættet viser en smilende fødselar med de mest charmerende brune øjne. Og sådan er prins Alexander – en sand charmetrold!

For nylig var prins Alexander med mor og far, prinsesse Sofia og prins Carl Philip, på job, og her så vi, at prinsen både er venlig og imødekommende, men som også finder tryghed hos mor og fars skød, som enhver anden seksårig kan finde på!

Læs mere om det herunder.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia har udover prins Alexander også sønnerne prins Gabriel, fire år, og prins Julian på et år.

Det er kun en måneds tid siden, prins Carl Philip og prinsesse Sofias yngste søn, prins Julian, fyldte år. Også dér delte det kongelige par et pletskud af dagens fødselar. Se det herunder.

- Vores livlige Julian 1 år i dag, skrev parret dengang.

Prins Gabriel fylder fem år til august.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden