14. jun. 2015
Af af Dorte Quist

Stående bifald for prins Carl Philips tale til sin elskede

Prins Carl Philip høstede stående bifald for sin kærlige tale til sin prinsesse Sofia.
Prins Carl Philip høstede stående bifald for sin kærlige tale til sin prinsesse Sofia.
Scanpix
Med din kærlighed kan jeg tage en hvilken som helst udfordring op, sagde prins Carl Philip til sin brud

Prins Carl Philip blev præsenteret som "verdens lykkeligste mand", da han rejste sig op for at holde tale for prinsesse Sofia, og da fik han sit første bifald fra de mange gæster.

- Hver gang vi valgte at være fra hinanden, så blev mit hjerte tomt. Men i dag beviste vi, at kærlighed kan overvinde alt. Det eneste, der overgår din ydre skønhed, er din indre skønhed.

Prins Carl Philip fik stående bifald

Senere kom prins Carl Philip også ind på, hvor glade hans forældre og søstre havde været for at lære prinsesse Sofia at kende.

- Jeg ved, at jeg taler for dem, når jeg siger, at du har beriget vores familie, ligesom jeg er blevet velsignet med en familie til, sagde prinsen, hvorefter han fortalte om den længste køretur i sit liv.

Det var nemlig 24. juni sidste år, hvor han kørte 670 kilometer nordpå op til en arbejdsformidling i en lille by - ikke for at søge job, men for at møde Sofias far, som han skulle bede om Sofias hånd.

- Med din kærlighed kan jeg tage enhver udfordring op, sagde prins Carl Philip til sin berørte brud, og klapsalverne og jublen ville ingen ende tage hos de 370 gæster, da han sluttede talen med ordene:

- Du ved, hvor meget jeg elsker dig.

Læs mere om: