7. jun. 2023
Af Sofie Nymand

Stod side om side med familien: Prinsesse Madeleine og Chris O’Neills besøg i Sverige rejser spørgsmål

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill tog del i fejringen af Sveriges nationaldag sammen med resten af kongefamilien. 
Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill tog del i fejringen af Sveriges nationaldag sammen med resten af kongefamilien.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Madeleine og hendes mands besøg vækker opsigt. Og nu rejses særligt ét spørgsmål.

Tirsdag kunne Sverige fejre nationaldag, og traditionen tro førte kongefamilien an fejringen.

Sidst på dagen var kong Carl Gustaf og dronning Silvia omgivet af deres store familie, og som noget særligt var prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris O’Neill, også at finde på de kongelige rækker.

Det er første gang i fem år siden, at parret sammen deltager i fejringen af nationaldagen – skønt prinsessen deltog uden sin mand i 2019.

Prinsesse Madeleine og familien bor i øjeblikket i Florida, men tidligere i år meddelte det svenske kongehus, at prinsessen og Chris O’Neill samt deres tre børn flytter tilbage til Sverige.

Da lød meldingen, at flytningen vil ske i august, men nu rejser familiens besøg i Sverige spørgsmålet om, hvorvidt familien allerede er flyttet permanent.

Det skriver Svensk Damtidning, der har været i kontakt med hoffet.

– Ja, hele familien er her, de er kommet til Stockholm og de skal være i Sverige nu og i nogen tid fremover, udtaler hoffets informationschef Margareta Thorgren til Svensk Damtidning.

Margareta Thorgren afviser dog, at der allerede er tale om en permanent flytning, da prinsessen og hendes mand stadig har ting, der skal falde på plads, inden de helt kan vinke farvel til Florida.

Blandt andet er familiens hjem endnu ikke solgt.

Samtidig fortæller hoffets informationschef, at flytningen kan påvirke familiens sommer, som de har tradition for at holde i netop Sverige.

Læs mere om: