14. jul. 2020
Af Christinna Braun

Stor overraskelse: Prins Oscar får debut

Prins Oscar og kronprinsesse Victoria
Prins Oscar og kronprinsesse Victoria
Foto: Linda Broström og Elisabeth Toll, Kungl. Hovstaterna
Kronprinsesse Victorias fireårige søn, prins Oscar, får i aften debut til koncerten i Borgholms slotsruin.

I år bliver kronprinsesse Victorias fødselsdagsfejring på grund af coronavirus meget anderledes, end den plejer, når hun den 14. juli kan fejre sin 43-års fødselsdag. Ligesom de mange andre, der har måttet lægge deres planer om, har den traditionsrige fejring på Victoriadagen også måttet ændres.

Til gengæld har kronprinsesse Victoria en dejlig overraskelse med til den store Victoriakoncert, der finder sted om aftenen den 14. juli på Borgholms slotsruin.

På første parket

For selvom der på grund af smittefare ikke må være publikummer, kommer en helt særlig gæst til kronprinsesse Victorias aftenarrangement. Nemlig hendes fireårige søn prins Oscar!

Det er første gang, prins Oscar deltager i et kongeligt aftenarrangement, og hvis alt får efter planen, vil kronprinsessens yngste altså være at finde i første parket. Det skriver Svensk Damtidning.

Estelle kommer også

Ifølge Svensk Damtidning siger arrangøren Stephan Rimér:

- Det er vores forhåbning og intention at børnene skal med – det gælder både prinsesse Estelle og prins Oscar. Men det er en beslutning, som tages på dagen, skriver Stephan Rimér og afslutter med, at det bliver en overraskelse.

Læs mere om: