1. jun. 2015
Af af Marianne Singer

Stort bryllupsinterview med prins Carl Philip og Sofia Hellqvist

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist giver bryllupsinterview.
Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist giver bryllupsinterview.
TV4
Glæd dig til det nye nummer af BILLED-BLADET, hvor prins Carl Philip og Sofia Hellqvist helt eksklusivt fortæller om deres kommende bryllup, fortiden og fremtiden sammen, den store kærlighed og børneplaner.

Det bliver en fantastisk fest, når prins Carl Philip og Sofia Hellqvist siger ja til hinanden i Slottskyrkan i Stockholm den 13. juni. Efter vielsen i den stemningsfulde kirke kører parret gennem Stockholm i karet, hvorefter der er middag og dans på det kongelige slot.

Dem der glæder sig allermest til den store dag er selvfølgelig dagens hovedpersoner, som begge har været med til at planlægge brylluppet.

Og netop bryllupsforberedelserne er et af de mange spændende emner, som Carl Philip og Sofia berører i et stort interview i det kommende nummer af BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Prins Carl Philip og hans kommende prinsesse opretter fond

Prins Carl Philip og Sofia fortæller om kærligheden

Selvfølgelig er også kærligheden i fokus under samtalen med det svenske nyhedsbureau TT.

- … du har begge ben på jorden, du har et dejligt syn på livet…, lyder det blandt andet forelsket fra prinsen, mens Sofia roser Carl Philip for hans behagelige væsen.

Interviewet foregår på det kongelige slot, hvor også de dejlige interviewbilleder af parret blev taget.

Royale fans kan også nyde et helt unikt interview med Carl Philip og hans forlovede mandag aften kl. 20.00, når svensk TV4 sender det første tv-interview med parret før deres vielse. Anden del af samtalen bliver vist på samme tidspunkt og kanal den 8. juni.

HUSK at BILLED-BLADET udkommer allerede onsdag i næste uge.

LÆS MERE: Prins Carl Philip og Sofia inviterer TV-kameraerne indenfor

Læs mere om: