SUPERSØD JULEVIDEO: Prinsesse Estelle og prins Oscar med mor og far i sneen

Prinsesse Estelle, prins Oscar, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Prinsesse Estelle, prins Oscar, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Foto: Raphael Stecksén / Kungahuset
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel leger i sneen og pynter juletræ med deres børn, prinsesse Estelle og prins Oscar, i deres søde julevideohilsen fra Haga slott.

Der er fuld fart på med sjov og ballade i kronprinsesse Victoria og prins Daniels dejlige julevideohilsen fra Haga slott sammen med deres børn, prinsesse Estelle, 5, og prins Oscar, 1. 

Først storhygger de kongelige børn sig med kronprinsesse Victoria og prins Daniel ude ved den historiske legehytte i en idyllisk og snedækket slotspark, hvor de pynter juletræ, kaster med snebolde og suser med kælk ned ad bakken.

Ind i varmen og spise kager

Derefter varmer kronprinsesse Victoria og prins Daniel sig foran den varme pejs inde på slottet, og prinsesse Estelle serverer svenske kager, mens prins Oscar glad spiser dem. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Undervejs spreder en charmerende og livlig prinsesse Estelle i den grad julestemning, da hun udbryder: - Glædelig jul og godt nytår!

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har en fast tradition med hvert år til jul at udsende en skøn familiehilsen til stor glæde for alle.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden