4. sep. 2020
Af Marianne Singer

Svær tid: Dronning Silvias kæmpe savn

Dronning Silvia.
Dronning Silvia.
Foto: Mega
For dronning Silvia, 76, er det uden tvivl et kæmpe savn, at hun ikke kan se sin yngste datter, prinsesse Madeleine, og hendes familie for tiden.

Dronning Silvia, 76, er et familiemenneske, der prioriterer sine nærmeste enormt højt.

Flere gange tidligere har hun blandt andet forklaret, hvor meget hun værdsætter at være bedsteforældre og kaldt sine børnebørn for "livets dessert".

Må undvære Madeleine

Og så har det altid været en fast tradition at samle børn, svigerbørn og børnebørn omkring sig på Sollidens slott på Öland om sommeren.

Men i år måtte kongeparret undvære deres yngste datter, prinsesse Madeleine, og hendes familie, manden Chris O'Neill og børnene, prinsesse Leonore, 6, prins Nicolas, 5, og prinsesse Adrienne, 2, fordi det ikke var muligt at rejse fra hjembyen Florida til Sverige på grund af coronarestriktioner.

https://imgix.billedbladet.dk/megaal43101_001.jpg
Kongeparret sammen med prinsesse Madeleine.
Foto: Mega

Lang tid siden

Uden tvivl et kæmpe savn for dronning Silvia, også fordi det, ifølge Svensk DAMtidning, efterhånden er lang tid siden, at de sidst har set hinanden.

Prinsesse Madeleine var senest i Sverige i december i forbindelse med Nobelbanketten og en stor fest for organisationen Childhood.

Ingen planer

Det ser, ifølge det svenske magasin, heller ikke ud til, at de kommer til at ses til efteråret.

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine arbejder tæt sammen om Childhood, der blandt andet kæmper mod seksuelt misbrug af børn, men dronningen er også på mandag alene på job ved styrelsesmødet for organisationen.

Læs mere om: