Lørdag, 21. april 2018 - af Lene Skriver Bak

Svensk verdensstjerne død: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip i sorg

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Arkivfoto: ALL OVER PRESS
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia havde selv valgt verdensstjernen Avicii til at spille ved deres bryllup. Nu er han død, og prinseparret sender deres varmeste tanker til hans familie.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip blev sammen med resten af Sverige ramt af chok og forfærdelse over nyheden om, at den svenske verdensstjerne Avicii er død kun 28 år gammel.

Den verdensberømte DJ, der havde det borgerlige navn Tim Bergling, har toppet hitlisterne verden over og var med til at sætte fut i dansegulvet til festen ved prins Carl Philip og prinsesse Sofias bryllup i 2015.

- Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Tim Bergling er gået bort. Vi er taknemmelige for, at vi fik lov at lære ham at kende og beundrede ham som kunstner og den fine person, han var, skriver prins Carl Philip og prinsesse Sofia i en pressemeddelelse.

Parret fortsætter:

- Han gjorde vores bryllup uforglemmeligt med sin fantastiske musik. Vores varmeste tanker går til hans familie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det var en stolt DJ, der udtalte sig til pressen efter at have spillet til det smukke og romantiske prinsebryllup:

”Tusind tak for en fantastisk oplevelse, og for at jeg fik lov til at være med på jeres særlige aften. Tillykke prins Carl Philip og prinsesse Sofia – jeg ønsker jer alt det bedste,” skrev Tim Bergling ifølge den svenske avis Expressen på sin Instagram-profil efter brylluppet.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden