Tirsdag, 7. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Svenskerne taget på sengen af nyhed fra prinsesse Madeleine: Det er en sensation!

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Ritzau/Scanpix
Der var ikke mange, som havde set det komme. Men i dag blev en ret vild nyhed om Sveriges prinsesse Madeleine og hendes familie meldt ud til offentligheden. Nyheden får rigtig mange kommentarer med på vejen.

Efter flere år i Florida i USA har prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O'Neil valgt at flytte hjem til Sverige.

Det bekræfter hoffets informationschef over for medier som Svensk Damtidning, og Aftonbladet.

– Ja, det er sandt. Prinsesse Madeleine og hr. Chris O'Neill har besluttet, at de skal flytte hjem til Sverige sammen med deres tre børn, fortæller kongehusets kommunikationschef Margareta Thorgren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Madeleine har overrasket de fleste

Svensk Damtidnings markante chefredaktør Johan T. Lindwall kalder nyheden om prinsesse Madeleines flytning med familien fra Florida til Stockholm for “en sensation”, og den holdning er nok ganske repræsentativ for mange svenskere.

Lindwall siger til Svensk Damtidning direkte, at “det er en sensation”, og man må da virkelig også sige, at mange er blevet taget på sengen af prinsesse Madeleine og Chris O’Neills beslutning, der dog kan vise sig at være den helt perfekte for børnene, som nu kommer i en klassisk svensk skole på det højeste niveau.

Ydermere kan prinsesse Madeleine komme tættere på sine forældre kong Carl Gustaf og dronning Silvia, der gennem de senere år har haft vise udfordringer helbredsmæssigt.

Kongen har for eksempel for nylig været gennem en hjerteoperation.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden