15. sep. 2018
Af Malan Joensen

Sverigemiddag: Kronprinsesse Victoria strålede i kjole med elegante detaljer

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Ritzau Scanpix
Det meste af den svenske kongefamilie var repræsenteret, da der fredag aften var såkaldt Sverigemiddag på kongeslottet.

Siden kong Carl Gustafs 40-års regeringsjubilæum i 2013 har det været en fast tradition, at kongeparret en gang om året indbyder til såkaldt Sverigemiddag.

De inviterede er folk, der har gjort en forskel lokalt, regionalt eller nationalt i Sverige inden for kultur-, forretnings-, uddannelses-, idræts- og foreningslivet, og i år var der ifølge kongehusets hjemmeside omkring 170 gæster til middagen.

De blev budt varmt velkommen på kongeslottet i Stockholm af kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Som altid var den svenske dronning, kronprinsessen og prinsesse Sofia smukt klædt på, men især kronprinsesse Victorias kjole vakte opmærksomhed på grund af de bare skuldre og flotte blonder - elegante detaljer, der er i høj grad viser kronprinsessens øje for at udvælge kjoler, der kombinerer klassiske snit med nye tendenser.

Husk, du kan læse meget mere om og se flere flotte billeder fra den fornemme gallamiddag i BILLED-BLADET, der er på gaden på torsdag.

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Ritzau Scanpix

Læs mere om: