Torsdag, 11. marts 2021 - af Marianne Singer

Tæt på fødsel: Højgravid Sofia tænder lys med sorg i blikket

Prinsesse Sofia i Drottningholms slotskirke. 
Prinsesse Sofia i Drottningholms slotskirke. 
Foto: Jonas Borg/Kungahuset.se
Højgravide prinsesse Sofia deltog i en mindegudstjeneste i Drottningholms slotskirke, efter at kronprinsesse Victoria og prins Daniel måtte melde afbud.

Det var med sorg i blikket og en alvorlig mine, at højgravide prinsesse Sofia tændte lys for de mange, der er døde under pandemien i Sverige det seneste år.

Det kunne man se i den mindegudstjeneste, der blev sendt fra Drottningholms slotskirke med deltagelse af den svenske kongefamilie på SVT1 torsdag aften. 

Prinsesse Sofia tænder lys sammen med prinsesse Christinas mand, Tord Magnuson.
Foto: Jonas Borg/Kungahuset.se
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal snart føde 

Prinsesse Sofia, der i november selv blev smittet med Covid-19, er sat til at føde parrets tredje barn sidst i marts eller først i april.

Og hun var da også smuk med en stor rund mave, da hun sammen med prins Carl Philip, kongeparret samt prinsesse Christina og hendes mand, Tord Magnuson, deltog i markeringen af, at det torsdag er et år siden, at den første coronasmittede blev noteret i Sverige. 

Stemningsfuld stund

Under den stemningsfulde mindegudstjeneste tændte også de andre deltagende kongelige lys, mens der også blev sunget, salmer, læst bibelske ord højt og holdt et øjebliks stilhed for at mindes ofrene for pandemien.  

Mindegudstjenesten blev sendt på SVT1 torsdag aften.  

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden