Fredag, 13. januar 2017 - af Ulrik Ulriksen

Taknemmelig dronning Silvia rask igen

Foto: All Over Press
Efter en periode med sygdom og hospitalsindlæggelse er Sveriges dronning Silvia tilbage i offentligheden.

Sveriges dronning Silvia er tilbage på banen efter en periode med sygdom, hospitalsindlæggelse og rekreationsophold i Schweiz.

Forleden talte hun med den svenske avis Expressen om den svære periode, hun har været igennem. I den forbindelse  takkede hun de læger og sygeplejersker, som tog sig af hende på Danderyds Sygehus i juledagene.  

- Det var et vældigt godt personale på Danderyd, som virkelig gjorde en stor indsats.  Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke dem en gang til, sagde dronning Silvia til Expressen.

Svækket dronning Silvia

Avisen spurgte også til dronning Silvias helbred.

- Det går virkelig godt. Engang imellem er man svækket, og så går det over. Nu føler jeg mig i vældig god form, lød det fra dronningen. 

Kongeparret tog efter dronning Silvias indlæggelse en tur til de schweiziske Alper, hvor især dronningen nød den friske luft efter en periode med kraftig forkølelse og tilstoppede luftveje.

SE BILLEDERNE: Ddronning Silvias flotte outfits i 2016

Ifølge Margareta Thorgren fra det svenske kongehus' informationsafdeling var kongeparret taget af sted for at lade batterierne op, så de er parate til et travlt 2017.

Kongeparret til vigtigt møde

Silvias første officielle optræden efter sygdom og Alpe-ferie var, da hun med kong Carl Gustaf var æresgæster ved en klaverkoncert på Gripsholm Slott.

Da Expresssen talte med dronningen, var hun med kongen på vej ind i Villa Bonnier i Stockholm, hvor de skulle til middag med Rigsdagens formand Urban Ahlin for at tale om det kommende års aktiviteter i kongehuset.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden