Fredag, 19. juni 2015 — af Lene Skriver Bak

TILLYKKE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel fejrer fem års bryllupsdag

For fem år siden fik kronprinsesse Victoria sin prins Daniel ved et storslået bryllup i Stockholm. Vi fejrer dagen med en samling dejlige billeder af parret.

Da kronprinsesse Victoria gik til mikrofonen på Logården ved Stockholm Slot efter et triumftog af en karettur rundt i byen i halen på vielsen til prins Daniel, ville jublen ingen ende tage.

LÆS MERE: Gense Daniels rørende tale til kronprinsesse Victoria

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og da hun talte, måtte flere, inklusive de kongelige gæster på terrassen bag kronprinsessen, have lommetørklæderne frem.

- Kære venner. Jeg vil starte med at takke det svenske folk for, at I har givet mig min prins. Min mage og jeg er meget taknemmelige for, at så mange er her for at fejre os. Det er den største dag i vores i liv. At have jeres støtte betyder alt. Vi vil have denne oplevelse i vores hjerter resten af vores liv. Tak, sagde kronprinsesse Victoria dengang.

19. juni 2015 er det fem år siden, kronprinsesse Victoria og prins Daniel fik hinanden, og vi fejrer deres bryllupsdag med en samling dejlige billeder, som kan ses i galleriet øverst.

LÆS MERE: Historien om kronprinsesse Victorias brudekjole

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden