13. maj. 2016
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Prins Carl Philip fylder 37 år

Prins Carl Philip.
Prins Carl Philip.
Foto: AOP
Dagens kongelige fødselar er prins Carl Philip, der kan runde et ganske særligt forår af med sin 37-års fødselsdag.
Prins Carl Philips 37-års fødselsdag kan fejres på ganske særlig vis, for det er den første, hvor han både har en hustru og en søn til at fejre ham. Det er altså en særlig fødselsdag, prins Carl Philip kan fejre som en gift far til et lille barn bosiddende på Drottningholm slott. Måske bliver parret i Stockholm, hvor de kan fejre dagen med dronning Silvia, eftersom kong Carl Gustaf er på opgave i Malmö. LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria fulgtes med sin mand og sin bror til fest

Prins Carl Philip fejrer med familie

Det er også en mulighed, at de drager til landstedet Ökenäs i Trosa, hvor prins Alexander kan blive præsenteret for sit hertugdømme for første gang. Det er også her hans forældre i sin tid blev forlovede, så har parret har en ganske særlig tilknytning til området. Det er i hvert fald under alle omstændigheder givet, at prins Carl Philip fejrer dagen med sin familie.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Bryllupsdag venter forude

- Prins Carl Philip fejrer fødselsdagen med sin familie, siger hoffets informationschef til Svensk Damtidning. Prins Carl Philip blev gift med prinsesse Sofia den 13. juni ved et storslået bryllup og kan altså også meget snart fejre sin første bryllupsdag. Desuden venter prins Alexanders dåb forude, hvor datoen endnu ikke er fastsat af det svenske kongehus. Se billeder fra det smukke eventyrbryllup:

GALLERI: Prins Carl Philip og prinsesse Sofias store dag

null

Læs mere om: