TILLYKKE: Prins Nicolas fylder et år

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neills søn Nicolas har været en markant lille herre, siden han kom til verden. Han imponerede blandt andet med sin kraftige stemme, da han blev døbt i Drottningholms Slottskyrka.
Der har været en hel del at fejre i et svenske kongehus på det seneste, og nu er turen så kommet til prins Nicolas Paul Gustaf, som i dag fyldet et år. 
 
 
Den lille hertug af Ångermanland har markeret sig fint, siden hans forældre prinsesse Madeleine og Chris O’Neill fik ham at se for alvor på fødestuen allerførste gang. 
For parrets ældste barn prinsesse Leonore, to år, har det også været rart med en lillebror. Sådan har det i hvert fald set ud, når man har oplevet Leonore med Nicolas i det offentlige rum ved et par lejligheder. 
 
 

Flot stemme hos prins Nicolas

Prins Nicolas blev døbt11. oktober sidste år i Drottningholms Slottskyrka i Stockholm. Ved den lejlighed viste han alle i kirken og seerne foran skærmen til den direkte transmitterede begivenhed, at han er en dreng med en kraftig stemme og sin helt égen vilje. Han gav flere gange god lyd fra sig, og det kunne høres helt ned til de bagerste bænke. 
 
 
 

Prins Nicolas faldt i søvn i vuggen

Selve den kirkelige højtidelighed tog i øvrigt så meget på dåbsbarnet, at han ved den efterfølgende modtagelsesceremoni på slottet faldt i søvn i det svenske kongehus’ fine gamle guldvugge. 
Prins Nicolas skal i dag nyde fødselsdagen, og mon ikke han skal være sammen med storesøster Leonore, der for nylig var på sin første officielle opgave. Det klarede hun fint på øen Gotland, som hun har som hertugindedømme. 
Hun er to og et halvt år gammel, så sandsynligvis skal prins Nicolas om et år til halvandet på sin første officielle opgave i sit hertugdømme Ångermanland. 
Indtil da kan han slappe af og nyde at holde lidt fri med sine nærmeste.
 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden